BIJEENKOMST #3 Meedenkavond ’t Kruis Elst

Op 11 juli 2023 organiseren wij een vervolgbijeenkomst in Herenboerderij De Hucht in Elst. Hierbij nodigen wij u van harte uit om deel te nemen.

⇒  De bijeenkomst start om 19:00 en duurt tot circa 21:00 uur.
⇒  Inloop vanaf 18:45 uur. De plenaire presentatie start om 19:00 uur.

Wat kunt u verwachten?
De stedenbouwkundige heeft aan de hand van de opgehaalde reacties ruimtelijke schetsmodellen uitgewerkt. In de schetsen zijn op landschappelijk- en stedenbouwkundigniveau verkenningen gedaan naar de inrichting van het plangebied. De schetsen geven zo een eerste mogelijke opzet van de wijk weer. De ruimtelijke schetsmodellen zullen door wUrck tijdens een presentatie worden toegelicht.

Na de presentatie is er ruimte om in gesprek te gaan met vertegenwoordigers van Ten Brinke en wUrck. U kunt uw wensen, ideeën en zorgen met ons delen. In de daaropvolgende bijeenkomst lichten wij toe of en hoe wij de reacties hebben verwerkt.

Het vervolg
De opgehaalde reacties van deze bijeenkomst vormt de input voor het vervolgtraject. Om een volgende stap te zetten zijn de resultaten van diverse onderzoeken van belang. Naar verwachting plannen wij in de herfst een vervolgbijeenkomst.

Wilt u meedenken? Schrijf u hier in en meld u aan. Dan ontvangt u voortaan o.a. de uitnodiging voor bijeenkomsten.